Privacy VerklaringDingeltjes.nl
A. van Leeuwenhoekweg 34 C
2408 AN Alphen aan den Rijn

Postbus 1248
2400 BE Alphen aan den Rijn
Nederland

E-mail: info@dingeltjes.nl
KvK Alphen aan den Rijn: 857453579
BTW Nummer: NL 8574.53.579.B01

Bankgegevens: ING NL36INGB0004824928 t.n.v. e-mediaweb.nl te Alphen aan den Rijn


Dingeltjes.nl heeft deze privacy verklaring opgesteld om de klanten en bezoekers van de website Dingeltjes.nl te informeren hoe er met persoonlijke gegevens omgegaan wordt.
Alle gegevens die Dingeltjes.nl verzamelt zullen vertrouwelijk behandeld worden, niet openbaar gemaakt worden en niet doorgegeven worden aan derden.
Willen derden toch uw persoonlijke gegevens, dan zullen wij u eerst daarvan op de hoogte stellen. De informatie die u aan Dingeltjes.nl verstrekt zullen met grote zorgvuldigheid bewaard worden.
Het doel van het registreren van persoonsgegevens is het op de juiste manier verzenden van onze producten naar onze klanten, en het versturen van nieuwsbrieven.

Het ontvangen van nieuwsbrieven is alleen mogelijk als u zelf uw e-mailadres invoert op onze website, en op geen enkele andere manier.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich via een link in de nieuwsbrief afmelden. Uw e-mailadres zal dan uit ons bestand verwijderd worden.

Dingeltjes.nl maakt geen gebruik van cookies.
Op onze site kunt u links vinden naar andere sites. Dingeltjes.nl is er op geen enkele manier aansprakelijk voor, hoe deze andere sites met uw persoonlijke gegevens omgaan.
Betalen met iDEAL is alleen mogelijk via de eigen site van MultiSafepay. Indien u ervoor kiest om via iDEAL te betalen, wordt u doorgelinkt naar de site van MultiSafepay. Deze site is beveiligd met een SSL-codering, uw persoonlijke gegevens zijn daardoor beschermd. Dingeltjes.nl kan op geen enkele manier inzage krijgen in uw bankrekening. Het enige dat wij kunnen zien zijn uw adresgegevens en het bedrag dat u overgemaakt hebt.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag van u.

Onze bedrijfsgegevens kunt u bovenaan deze pagina vinden.


Met vriendelijke groeten

Dingeltjes.nl